Referenssit

Vesijohtotyöt

Viemäröinti

Lämmitystyöt

Ilmastointi


Suosituksia

Putkiremontti 1989/90 rakennettuun taloon asiakkaan sanoin:

“Omakotitalomme on valmistunut 1990 ja alkuperäinen lämmönlähde oli öljykattila & vesikiertoinen patterilämmitys.  Ensimmäiseksi remonttikohteeksi valikoitui vuosia manuaalikäytöllä toiminut ö-kattila, jonka painesäiliöt, shuntti ja poltin olivat tiensä päässä. Talvella 2015-16 selvittelimme erilaisia putkiremonttivaihtoehtoja ja lopulta päädyimme pyytämään tarjoukset koko patteriverkoston uusimisesta ja samalla käyttövesiputkien vaihdosta. Tavoitteenamme oli tehdä samalla laajasti pintaremonttia asuntotiloissa ja halusimme ”hoitaa putket kuntoon” samaan aikaan & vaihtaa uudet matalamman lämpötilan paremmin hyödyntävät patterit.

Pyysimme tarjouksen Putkityö Kolehmaisen Pasi Kolehmaiselta ja saimme realistisen kuvan urakan mahdollisuuksista ja riskeistä, mutta mikä tärkeintä meille, myös tiedon että työ olisi tehtävissä kuten halusimme ja kohtuullisin kustannuksin.

Teimme Pasin kanssa sopimuksen urakasta ja sovittuna päivänä sekä Pasi itse että kaksi urakan kokonaisuudessaan hoitanutta asentajaa tulivat paikalle. Katselmuksen ja suunnitelman viimeistelyn jälkeen homma eteni sopimuksen mukaan ja todella harkitun ripeästi. Remontti kesti osaltamme kaikkiaan 6 työpäivää ja nyt meillä on vesiteknisesti täysin uusi talo.

Olemme erittäin tyytyväisiä sekä Pasi Kolehmaisen sekä asentajien ammattitaitoon, urakassa auttoi hyvä ennakkosuunnitelma ja samojen asentajien pysyminen työmaalla urakan alusta loppuun asti. Asentajien kanssa oli myös helppo sopia miten talossa elävät lemmikit sijoitettiin urakan aikana, ettei asentajien tarvinnut niitä varoa tai vahtia työpäivien aikana.”