Oletko harkinnut lämmitysmuodon vaihtamista? Nyt on otollinen aika lämpöpumpun hankinnalle!

Lämpöpumpulla saatat säästää jopa tuhansia euroja vuositasolla. Kauttamme saatte Niben maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput sekä kiinteistölämpöpumput.

Lämpöpumput ovat nykyaikaisia ja energiatehokkaita lämmitys-ja jäähdytyslaitteita, joilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, kesämökit ja muut tilat helposti – energiaa säästäen.


Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu on käyttäjälleen turvallinen valinta. NIBE maalämpöpumput keräävät tehokkaasti auringon energiaa kalliosta, maasta tai vesistöstä ympäri vuoden. Maalämpöpumput saat joko lämpimän käyttöveden lämmitykseen tarkoitetulla integroidulla varaajalla tai ilman. Myös ilman varaajaa toimitettavissa lämpöpumpuissa on valmiina lämpimän käyttöveden lämmitystoiminto.

Pyydä tarjous tästä >>

Maalämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu


Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumpun avulla pidät kotisi lämpimänä vuoden kylminä kuukausina ja viileänä kesäaikaan. Hyödyntämällä ulkoilman energiaa pienennät energiakustannuksiasi ympäristöystävällisellä tavalla, samalla kun luot täydellisen sisäilman kotiisi.

Pyydä tarjous tästä >>


Poistoilmalämpöpumput

Asentamalla poistoilmalämpöpumpun voit helposti ja tehokkaasti huolehtia kotisi lämmityksestä, käyttövedestä ja ilmanvaihdosta. Luo täydellinen sisäilma käyttämällä lämpimän sisäilman sisältämää energiaa sen kulkiessa ilmanvaihtojärjestelmän läpi.

Pyydä tarjous tästä >>

Poistoilmalämpöpumppu

Kiinteistölämpöpumppu


Kiinteistölämpöpumput

Lämpöpumpun asentaminen suureen kiinteistöön on aivan eri asia kuin omakotitaloon. Enemmän muuttuvia tekijöitä ja asioita, joita tulee huomioida. Me autamme sinua valitsemaan oikean ratkaisun. Meiltä saat myös järjestelmän mitoitusapua. Kokemuksemme erilaisista projekteista mm. koulut, kerrostalot ja konepajat on kätesi ulottuvilla. Tiedämme ongelmakohdat ja kuinka välttää ne. Avullamme saat rakennettua toimivan järjestelmän kiinteistöösi.

Pyydä tarjous tästä >>


Ely-keskus tarjoaa jopa 4000 euron tuen kun vaihdat öljylämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun!

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. Avustushaku on avautunut 1.9.2020, mutta avustusta voidaan myöntää takautuvasti kustannuksiin, jotka ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen.

Lue lisää Ely-keskuksen sivuilta >>